Home > Work-outs > My Heavy Bag

De ‘bag’ in

Heavy Bag

Image 1

Tijdens de les My Heavy Bag train je voornamelijk op een bokszak (vandaar de naam: My Heavy Bag). Je kan het zien als een effectieve conditietraining waarin je verschillende combinaties gaat maken op de bokszak. De combinaties bestaan uit stoten, trappen en/of knieën. Tijdens My heavy Bag wissel je combinaties op de bokszak af met oefeningen van je eigen lichaamsgewicht (functionele oefeningen). Voor My Heavy Bag heb je geen geweldige techniek nodig, maar wel doorzettingsvermogen! De les is dan ook voor elk niveau.

Image 1
Image 1

Verbeter je

conditie

Tijd om letterlijk aan de slag te gaan met je sportdoelen. Gun jezelf een betere conditie en daarmee dus ook alle voordelen die hierbij horen. Zo zul je merken dat de alledaagse activiteiten gemakkelijker uit. We geven vaak aan dat hoe vaker je meedoet hoe makkelijker het wordt. Dat komt omdat je met een betere conditite sneller herstelt na inspanning. Een betere conditie vermindert de kans op blessures, kans op hart- en vaatziekten en de stressbestendigheid. Ook verbetert het de weerstand! Gun jezelf een betere conditie en meld je aan voor een gratis proeftraining.

Maak kennis met ons

Verbetert je conditite

Je uithoudingsvermogen wordt geboost tijdens de My Heavy Bag lessen.

Verhoogt je stressbestendigheid

Laat je niet meer beïnvloeden door stress. Binnenkort ben jij stress de baas! 

Dagelijkse bezigheden

Even snel een boodschapje doen, toch wat vaker de trap op en af. Het gaat een stuk makkelijker naarmate je conditie verbetert.

Verbrand een ‘bag’
vol met calorieën!

Burn, baby, burn! Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een betere conditie. Meld je aan voor een gratis proeftraining en ervaar het zelf.

De My Heavy Bag les is voor alle leeftijden en niveaus.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over ons zeggen

ki-after-sport-woman-2

Boukje Janssen

Bokszak fanaat

De eerste training begon ik nog wat terughoudend, ik moest even inkomen. Ik kreeg de smaak snel te pakken en daarmee de bokszak ook! Heerlijk om even helemaal los te gaan en alle sores van de dag letterlijk van je af te slaan.

Bekijk onze succesverhalen