Home > Voor wie > Kickboksen voor kids

voor wie

Kickboksen voor
Kids

Kids zijn de toekoms! Met de kickbokslessen van Kickoxing Institute leert je kind spelenderwijs (meer) zelfvertrouwen op te bouwen en om fysiek sterker te worden.

kom eens meedoen

Kinderen van8 tot 12 jaar

Wij hebben een uniek kickboksprogramma, speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar samengesteld. Kinderen in deze leeftijdscategorie zijn namelijk volop in de groei. Daarom is een gelijkmatige belasting van het lichaam extra belangrijk. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan het stimuleren van meer doorzettingsvermogen en discipline. En tot slot worden motoriek, het gebruik van zowel de linker- als de rechterzijde van het lichaam en het trainen van het onder- en bovenlichaam gestimuleerd. Met kickboksen spreekt een kind het hele lichaam aan. Daardoor is het de ultieme sport om fysiek fit te worden en spelenderwijs meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Image 1
Image 1

Unieke

Programma’s voor 12+’ers

Buiten het unieke kickboksprogramma voor kids van 8 tot 12 jaar bieden we ook work-outs aan speciaal voor 12+’ers. Tijdens die lessen focussen we ons op de ontwikkeling van een topconditie en een sterk en fit lichaam. We leren kinderen de juiste techniek aan, sparren (kleine wedstrijdjes met elkaar) en we gaan aan de slag met spierkracht en conditie. Tegelijkertijd leren we ze hoe zij zichzelf kunnen verdedigen, hoe ze hun lichaam optimaal kunnen beheersen en hoe ze hun discipline vergroten. Kickboksen onderscheidt zich van andere sporten, omdat kids bij deze sport het hele lichaam trainen. Vaak zie je wel dat kinderen kickboksen combineren met andere sporten zoals hockey of voetbal.

Maak kennis met ons

Gratis

Proefles kickboksen voor kids

Overall merken de deelnemers van de kickboksprogramma’s voor kids dat ze sterker, sneller en beter worden. Jongens en meiden trainen gemixt en tijdens de trainingen wordt er samengewerkt met iemand die qua niveau, lengte en kracht goed bij het kind in kwestie past. In de training komen zowel oefeningen in tweetallen als met de hele groep aan bod. De trainers zijn ervaren wedstrijdvechters en zetten alles op alles om de kids veel te leren!

Kom gerust een keer langs om tijdens een proefles sfeer te proeven. Kinderen zijn van harte welkom en mogen gerust een vriend of vriendin meenemen. Sterker nog: dat vinden wij alleen maar gezellig!

Image 1

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over ons zeggen

ki-after-sport-woman-2

Boukje Janssen

Bokszak fanaat

De eerste training begon ik nog wat terughoudend, ik moest even inkomen. Ik kreeg de smaak snel te pakken en daarmee de bokszak ook! Heerlijk om even helemaal los te gaan en alle sores van de dag letterlijk van je af te slaan.

Bekijk onze succesverhalen

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.