Home > Personal training

training

Personal Kickboksen bij Kickboxing Institute

Samen met een Personal Kickbokstrainer gaan voor een sterk lichaam en een heldere geest.

fight to grow

Aan de slag met een Personal Kickbokstrainer!

Kickboxing Institute biedt de mogelijkheid om privé les te krijgen in kickboksen van een professionele trainer. Of het nu gaat om techniek verbeteren of om je conditie te verbeteren, het maakt niet uit. Onze Personal Kickbokstrainer staat altijd voor je klaar. Word fitter en sterker dan je ooit bent geweest. Sta positiever en krachtiger in het leven door je goede shape en toegenomen zelfvertrouwen.

Image 1

Kickboksen is super effectief! Helemaal met een Personal Kickbokstrainer.

Met kickboksen spreek je alle spieren in je lichaam aan. Wat je doel ook is: afvallen, spiermassa kweken, flexibel worden, techniek verbeteren, fitter worden of meer zelfvertrouwen krijgen, het kan allemaal met een Personal Kickbokstrainer. Onze professionele (kickboks)trainers begeleiden jou optimaal zodat je op een verantwoorde manier snel resultaat ziet en voelt. Je startniveau maakt niet uit, onze Personal Kickbokstrainers hebben de juiste kennis om een training op maat te maken.

probeer het zelf

Alle voordelen van Personal Kickboksen.

Vind je het spannend om in een groep te trainen? Wil je simpelweg de volle 100% aandacht van de trainer? Trainen met een Personal Kickbokstrainer is voor iedereen een goed idee. Alle voordelen van personal kickbokstraining op een rijtje.

Optimale begeleiding

Persoonlijk plan

Leer jezelf verdedigen

Meer zelfvertrouwen

Meer energie

Verhoging van mentale weerbaarheid

Verminder stress

Image 1

Een keer proberen? Plan dan nu een kennismaking en ervaar wat we voor jou kunnen doen.

Vrijblijvend Kennismaken

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute

That’s the spirit die wij ambiëren! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over ons zeggen

ki-after-sport-woman-2

Boukje Janssen

Bokszak fanaat

De eerste training begon ik nog wat terughoudend, ik moest even inkomen. Ik kreeg de smaak snel te pakken en daarmee de bokszak ook! Heerlijk om even helemaal los te gaan en alle sores van de dag letterlijk van je af te slaan.

Bekijk onze succesverhalen