Home > Locaties > Baarn

waar moet ik heen?

Kickboksen in Baarn

In het leven moet je leren vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen kwade invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Everybody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook Kickboxing Institute Baarn opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

Maak kennis met ons

Adres

Nieuwstraat 5A
3743 BK Baarn

E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Baarnaars kickboksen

Onder het mom van ‘samen sporten is gezelliger dan alleen’, kun je bij Kickboxing Institute Baarn in groepsverband intensieve, uitdagende en gevarieerde kickbokslessen volgen. Je hebt hierbij keuze uit de algemene groepslessen voor leden of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de groep wat kleiner is. Groepslessen worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde trainers in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met de work-outs verbrand je in no-time veel calorieën, bouw je spieren op en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Wil je liever met een groep vrienden, buurtgenoten of familieleden kickbokswork-outs volgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Kickboxing Institute Baarn. Met Premium Kickboxing stel je jouw eigen groep samen. Gezamenlijk bepalen jullie de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een vaste, gecertificeerde kickbokstrainer willen trainen. Tijdens de trainingen gaan jullie 60 minuten aan de slag met de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid. Bij het Premium-pakket zit tevens een HRV-test inbegrepen, waarmee we jullie sportieve vorderingen volgen aan de hand van een persoonlijke profiel. Zo boeken we gezamenlijk optimaal resultaat.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Baarn

Buiten de groepslessen om, is het ook mogelijk om privé-kickboksles te volgen bij Kickboxing Institute Baarn. Een-op-een leert jouw kickbokstrainer je hoogstpersoonlijk alle ‘kneepjes van vak’. Tijdens de wekelijks wisselende trainingen wordt er gebruikgemaakt van aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw professionele kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert je op een verantwoorde manier, waardoor je snel duurzame resultaten behaalt en deze behoudt.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze kickboxing workouts voor kinderen razend populair zijn; het is de ideale sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. In een veilige en inspirerende omgeving werken de kids aan een sterker lichaam en meer zelfvertrouwen. De kickbokstrainingen zijn leeftijdsgebonden. Zo kunnen wij de kinderen zo goed mogelijk begeleiden, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en trainen ze altijd met leeftijdsgenootjes. De trainer stimuleert de sociale contacten onderling door middel van gezamenlijke oefeningen. Na alle oefeningen wordt de les altijd afgesloten met een spel- en evaluatiemoment in kringverband. Elke 3 maanden wordt een lessenserie met een diploma afgerond, zodat ieder kind zijn of haar eigen vooruitgang niet alleen ervaart maar ook op papier ziet. Ouders zijn tijdens die les van harte welkom.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Baarn aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Baarn

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.