Home > Locaties > Almere

waar moet ik heen?

Kickboksen in
Almere

In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.
Everybody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we Kickboxing Institute Almere opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

Maak kennis met ons

Adres

Juan Grisstraat 44,
1328 KA Almere

E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Almerenaren kickboksen

Omdat veel Almerenaren het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, kun je bij Kickboxing Institute Almere in groepsverband uitdagende, gevarieerde en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit algemene lessen voor leden of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Almere enkel door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Wil jij liever met je eigen vriendengroep, collega’s of gezin kickboksen? Dan heeft Kickboxing Institute Almere dé oplossing: Premium-groepslessen. Jij stelt je eigen groep samen en gezamenlijk bepalen jullie de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een professionele, gecertificeerde kickbokstrainer aan de slag gaan. Tijdens de training werken jullie 60 minuten aan technieken van het kickboksen, afgewisseld met conditie, kracht en lenigheid. Tevens zit bij het Premium-pakket een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jullie sportieve vorderingen aan de hand van een persoonlijk profiel. Zo boeken we gezamenlijk optimale resultaten.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Almere

Wil jij liever persoonlijke aandacht en in alle rust trainen? Bij Kickboxing Institute Almere is het ook mogelijk om privé-kickbokslessen te volgen. Een-op-een leert jouw kickbokstrainer je hoogstpersoonlijk alle ‘kneepjes van het vak’. De wekelijks variërende trainingen bestaan uit aspecten van het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gecertificeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert je, waardoor je snel resultaten behaalt en deze behoudt zonder kans te lopen op blessures.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze kickboxing workouts voor kinderen populair zijn. De kids kunnen tijdens het sporten hun energie kwijt, zijn lekker actief bezig en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Daarbij komt dat kickboksen voor kinderen de ideale sport is om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Kortom: voordelen te over.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in leeftijdscategorieën. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Wel zo gezellig!

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Almere aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Almere

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.